x

eTiger Secual Box V2 | Wi-Fi Alarmsysteem | Nieuw in doos

€99,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Beverwijk:

eTiger Secual Box V2

- Conditie: Nieuw in verzegelde doos
- Starter Kit
- 1 wifi basisstation
- 1 raam/deurcontact
- 1 bewegingsmelder en 2 afstandsbedieningen
- Draadloos Alarmsysteem


Met deze draadloze alarm-set van eTiger is je huis prima beveiligd. De set werkt zowel via Wifi als SMS of telefoon. Dat betekent dat je via een SIM-kaart ook beschermd bent als de Wifi-verbinding verbroken wordt. Je bestuurt het alarmsysteem vanop afstand met de app voor Android of iOS. Dankzij de back-up batterijen werkt het alarm ook wanneer de stroom uitvalt. Zo ben je zeker dat jouw huis steeds volledig beschermd is. Deze draadloze alarmkit is aan te vullen met talloze eTiger accessoires voor een configuratie op maat van je woning of bedrijf.

Garantie: 1 Maand

post-nl

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Beverwijk.

Used Products Beverwijk
Breestraat 164
1941EN Beverwijk

Telefoon: 0251-213130
WhatsApp: 0626875245

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop