x

LG BH7240C 3D home cinema set blue ray - In Nette Staat!

✅ Conditie: In Nette Staat!

✅ Type: BH7240C

✅ Inclusief: Speakers en Sub

✅ 3 Maanden Garantie

€ 99,95

Omschrijving

Mooi beeld verdient ook goed geluid. Met het totaal vermogen van 600 watt is de LG BH7240C het home cinema systeem dat jouw tv krachtig en vol geluid geeft. De LG BH7240C is ook het systeem dat jouw beeld nog scherper kan maken. Het systeem is geschikt voor Ultra HD beelden. Deze zijn 4x scherper dan normaal HD. Wanneer je een Ultra HD tv hebt kun je ook je oude Blu-ray's op Ultra HD kijken. Daarnaast heeft de LG BH7240C een ingebouwde Wi-Fi ontvanger om draadloos verbinding te maken met het internet. De aanwezigheid van Smart TV geeft je nu toegang tot diverse online toepassingen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Beverwijk.

Used Products Beverwijk
Breestraat 164
1941EN Beverwijk

Telefoon: 0251-213130
WhatsApp: 06 12340908

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop
  • Belfius in de webshop