x

Showtec Compact Par 18 MKII Led Spot - Zo Goed Als Nieuw!

✅ Conditie: Zo Goed Als Nieuw!

✅ 18 x 3 watt RGB LED

✅ Gratis Retourneren

✅ 1 Maand Garantie!

€ 99,99

Omschrijving

- Conditie: Zo Goed Als Nieuw!
- Merk: Showtec
- Type: Compact PAr 18 MKII
- Kleur: Zwart

De Showtec Compact Par 18 MKII is een compacte 18 x 3 watt RGB LED Par met stille werking en vrij van lichtflikkeringen, geschikt voor studio toepassingen. Hij heeft een vaste 28° spreidingshoek en is uitgerust met een 0-100 % dimmer- en 0-20 Hz stroboscoopfunctie, ideaal om kleuren mee te mixen voor korte afstand toepassingen. De Compact Par 18 MKII heeft een dubbele beugel voor eenvoudige vloer positionering en je kunt er gemakkelijk tot 15 stuks van aan elkaar koppelen. Zijn ontwerp past in iedere setting met de keuze uit een zwarte en witte uitvoering.

 

- 1 Maand Garantie!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Beverwijk.

Used Products Beverwijk
Breestraat 164
1941EN Beverwijk

Telefoon: 0251-213130
WhatsApp: 0251-213130

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop
  • Belfius in de webshop