x

Optoma WUSB Adapter Beamer - In Goede Staat

✅ Conditie: Goede Staat

✅ Gratis Retourneren

✅ 1 Maand Garantie

€9,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Beverwijk: Optoma WUSB Adapter - Conditie: In Goede Staat - Kleur: Zwart - Maakt draadloos presenteren mogelijk. - Eenvoudig te installeren. - Kleiner en lichter dan een SD kaart. - Tot 100 meter bereik. - Makkelijk in gebruik. Maak uw beamer draadloos met deze WUSB. Deze draadloze adapter voor Optoma projectoren activeert de draadloze functies op uw beamer zodat u uw presentaties kan projecteren vanaf uw smartphone, tablet, laptop of mac. De WUSB beschikt over een ingebouwde antenne waarmee u tot 100 meter bereik heeft op het 2.4GHz netwerk.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Beverwijk.

Used Products Beverwijk
Breestraat 164
1941EN Beverwijk

Telefoon: 0251-213130
WhatsApp: 0626875245

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop