x

Turbo Thrust Saw | Precisiezaag | In Prima Staat

€49,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Beverwijk:

Turbo Thrust Saw

- Conditie: In Prima Staat
- Kleur: Oranje
- Krachtige precisiezaag Turbo Thrust Saw
- Uiterst veelzijdig multifunctioneel gereedschap
- Multifunctioneel ergonomisch handvat
- Elk type materiaal kunt u vorm geven
- Geschikt voor de echte doe-het-zelver
- Invallend zagen, perfecte cirkels zagen,
- Nominale spanning: 230-240 V
- Nominale frequentie: 50 Hz
- Vermogen: 400 Watt
- Toerental: 20.000 omw/min
- Beschermklasse: dubbele isolatie
- Het geheim is de revolutionaire snij-bits van de Turbo Thrust Saw met tweezijdige snijmesjes voor gladde,schone en 360 graden snijfuncties


De Turbo Thrust Saw is geschikt voor de echte doe- het –zelver die het liefst alle klusjes in en rondom zijn of haar woning zelf opknapt. Het is een Uiterst veelzijdig multifunctioneel stuk gereedschap waarmee u daadwerkelijk alles kunt. De Turbo Thrust Saw is namelijk een Zaaggeleider, stofopvangadapter, tegelrasp, tegelgatenzaag, gipsplatenzaag, 5 multifunctionele boortjes, freeszaag, profielzaag en steeksleutel in 1.

U kunt met de Turbo Thrust Saw eenvoudig cirkels zagen, invallend zagen, gemakkelijk tegels verwijderen, gipsplaten zagen, in hout snijden en nog zoveel meer. Daarnaast is de Turbo Thrust Saw voorzien van een handige stofopvangadapter wat ervoor zorgt dat u niet alles na het klussen hoeft schoon te maken. De Turbo Thrust Saw zuigt direct alles wat u zaagt op.

Het geheim is de revolutionaire snij-bits van de Turbo Thrust Saw met tweezijdige snijmesjes voor gladde,schone en 360 graden snijfuncties. U gebruikt de Turbo Thrust Saw van BN Projects® voor de deuren, ramen, stopcontacten, vloeren, badkamer en Wc. Niets is teveel voor de Turbo Thrust Saw.

Garantie: 1 Maand

post-nl

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Beverwijk.

Used Products Beverwijk
Breestraat 164
1941EN Beverwijk

Telefoon: 0251-213130
WhatsApp: 0626875245

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop