x

Telefoon reparatie


Telefoon reparatie bij Used Products Beverwijk

Is uw telefoon stuk gevallen en bent u opzoek naar een reparatieservice? Dan kan bij Used Products Beverwijk terecht voor de snelste en meest voordelige telefoon reparatie zodat je dezelfde nog gebruik kan maken van je telefoon. Ons team van vakkundige technici heeft vele jaren ervaring in het repareren van allerlei soorten telefoons, van verschillende merken en modellen. Of het nu gaat om een iPhone, Samsung Galaxy, Huawei, of een ander merk, we hebben de expertise om uw telefoon weer als nieuw te maken.

Professionele reparatie specialisten

Wanneer u bij ons langskomt met uw gebroken telefoon, gaan we niet meteen aan de slag met reparaties. In plaats daarvan beginnen we met een grondige inspectie. Samen met u kijken we naar de schade en bespreken we wat er precies gerepareerd moet worden. We luisteren naar uw wensen en behoeften, zodat we een oplossing kunnen vinden die aan uw verwachtingen voldoet.

Brede expertise

Bij Used Products Beverwijk hebben wij reparatie specialisten voor elk model telefoon. Hier zijn enkele van de merken waarvoor wij reparatiediensten aanbieden:

- Iphone: iPhone 15, iPhone 14, iPhone 13, iPhone 12, iPhone 11, iPhone X en meer.

- Samsung: Galaxy S23, Galaxy S22, Galaxy S21, Galaxy S20, Galaxy S10 en meer.

- Huawei: Mate X3, Mate 50 Pro, P50 Pocket, P50 Pro, Mate 40 Pro en meer.

Mocht u een ander model telefoon hebben die hier niet tussenstaat? Neem dan gerust contact met ons op en dan kijken we of we u verder kunnen helpen. 

Eerdere aankopen bekijken wij ook graag

Bij Used Products Beverwijk gaan we verder dan alleen het repareren van uw telefoon. Als u eerder bij ons hebt gewinkeld en een garantie hebt op een eerder aangeschaft product dat kapot is gegaan, kijken we graag wat er mis is en hoe we dit kunnen repareren. We willen ervoor zorgen dat u het maximale uit uw aankopen haalt en dat u tevreden bent met onze service.

Onze reparatieservices

Of het nu gaat om gebroken schermen, defecte batterijen, of waterschade, wij hebben de expertise om een breed scala aan problemen op te lossen. Onze diensten omvatten:

 • Schermreparatie: Gebroken schermen zijn snel gemaakt met onze efficiënte schermreparaties.
 • Batterijvervanging: Laat uw telefoon weer de hele dag meegaan met een nieuwe batterij.
 • Water- en vochtschade: Red uw telefoon na een ongelukje met onze gespecialiseerde hersteldiensten.

Heeft u andere problemen met uw telefoon? Neem dan gerust contact met ons op en dan kijken we samen of we u verder kunnen helpen.

Wat kost uw telefoon reparatie

Voor meer informatie over de prijzen van onze reparatiediensten en de geschatte tijdsduur van de reparatie, kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle benodigde details.

Afspraak maken telefoon reparatie Beverwijk

Bij Used Products Beverwijk willen we het reparatieproces zo eenvoudig mogelijk maken. Daarom kunt u altijd vrijblijvend langskomen bij ons in de winkel of kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Of u nu uw telefoon wilt laten repareren of gewoon wat advies nodig hebt, we helpen u graag. 

Neem vandaag nog contact met ons op

 • Adres: Breestraat 164, 1941EN, Beverwijk
 • Telefoon: 0251-213130
 • E-mail[email protected]
 • WhatsApp: 0251-213130

Openingstijden:

 • Maandag: 13:00-18:00
 • Dinsdag/vrijdag: 10:00-18:00
 • Zaterdag: 10:00 - 17:00
 • Zondag: gesloten

Beschikbaar in diverse steden

Used Products Beverwijk bedient niet alleen Beverwijk, maar ook omliggende steden, waaronder Heemskerk, Uitgeest, Castricum, Velsen, en IJmuiden.