x

Kan je onderhandelen bij Used Products Beverwijk


Inruilen bij Used Products

Heeft u een oud product dat u wilt inruilen? Bij Used Products bieden we u de mogelijkheid om uw oude items in te ruilen voor een geldbedrag of zelfs voor een nieuw product uit ons assortiment. Hier is hoe het proces werkt:

  1. Breng uw items mee: Kom naar onze winkel en breng de items mee die u wilt inruilen. Dit kunnen elektronica, sieraden, gereedschap, games, en vele andere producten zijn.

  2. Inspectie en testen: Onze deskundige medewerkers zullen uw items zorgvuldig inspecteren en, indien van toepassing, testen om ervoor te zorgen dat ze in goede staat verkeren en correct functioneren.

  3. Waardebepaling: Op basis van de staat, leeftijd, merk en vraag naar het item zal onze medewerker een eerlijke en marktconforme waarde voor uw item bepalen.

  4. Bieding: Nadat de waarde is vastgesteld, zal onze medewerker u een bieding doen. Dit is het bedrag dat we bereid zijn te betalen voor uw ingeleverde items.

Op deze manier creëren we een win-winsituatie voor beide partijen: u raakt uw oude product kwijt en krijgt korting op uw nieuwe product, terwijl wij weer een prachtig nieuw product aan ons assortiment kunnen toevoegen.

Kunt u onderhandelen over onze productprijzen

Bij Used Products Beverwijk streven we ernaar om eerlijke en concurrerende prijzen te hanteren voor al onze producten. Onze prijzen worden zorgvuldig bepaald op basis van verschillende factoren, zoals de staat van het product, de vraag op de markt en de marktwaarde.

Hoewel we altijd proberen de best mogelijke deals te bieden, hebben we over het algemeen een beleid waarbij prijsonderhandelingen beperkt zijn. Dit komt omdat we onze prijzen al nauwkeurig hebben afgestemd om u de best mogelijke waarde te bieden.

Dat gezegd hebbende, begrijpen we dat er situaties kunnen zijn waarin enige flexibiliteit wenselijk is, bijvoorbeeld bij de aanschaf van meerdere items of in specifieke gevallen. We moedigen u aan om contact met ons op te nemen of onze winkel te bezoeken, waar ons vriendelijke en deskundige personeel altijd bereid is om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij uw aankoop.

Contactgegevens Used Products Beverwijk

Adres: Breestraat 164, 1941EN, Beverwijk

Telefoon: 0251-213130

E-mail: [email protected]

WhatsApp: 0251-213130

Openingstijden:

  • Maandag: 13:00-18:00
  • Dinsdag/vrijdag: 10:00-18:00
  • Zaterdag: 10:00 - 17:00
  • Zondag: gesloten