x

Refurbished iPhone kopen


Wat is refurbished

Refurbished betekent eigenlijk "opknappen" of "renoveren" in het Engels. En dat is precies wat er gebeurt. Een refurbished iPhone is een gebruikt toestel dat wordt opgeknapt zodat het weer in de best mogelijke staat verkeert. Meestal zijn dit tweedehands toestellen die worden ingekocht en vervolgens door experts worden gecontroleerd en opgeknapt. Tijdens dit proces kunnen bijvoorbeeld krassen op het scherm worden verwijderd en kan er een nieuwe batterij worden geplaatst, zodat de iPhone weer langer meegaat. Eigenlijk kun je dus wel stellen dat een refurbished iPhone eigenlijk zo goed als nieuw is.

Waarom een refurbished iPhone kopen

Een refurbished iPhone is de perfecte keuze voor mensen die graag een van de nieuwere modellen willen hebben, maar niet te veel willen uitgeven. Omdat een refurbished iPhone eigenlijk een opgeknapt tweedehands toestel is, is het veel goedkoper dan een nieuwe. Zo kunt u voor een kleiner bedrag toch genieten van de nieuwste iPhones. Bovendien bieden wij bij Used Products Beverwijk ook garantie op elke refurbished iPhone die u koopt, namelijk 3 maanden.

Een refurbished iPhone is ook een duurzame keuze, en dat is iets wat we bij Used Products Beverwijk erg belangrijk vinden. Door een refurbished iPhone te kopen, bespaart u namelijk aanzienlijk op CO2-uitstoot, omdat er geen nieuwe iPhone geproduceerd hoeft te worden. Wist u bijvoorbeeld dat wanneer u een refurbished iPhone 11 koopt in plaats van een nieuw toestel, dit 56 kilo CO2-uitstoot en 10.000 liter water bespaart? Dit blijkt uit een studie van onderzoekers van Fraunhofer Austria Research GmbH.

Om deze redenen vinden wij dat refurbished iPhones een verstandige aankoop zijn. U bespaart niet alleen geld, zodat u andere leuke dingen kunt kopen, maar u draagt ook bij aan een duurzamere wereld. Een win-winsituatie dus.

Is een refurbished iPhone zo goed als nieuw

Een veelgestelde vraag bij het overwegen van een refurbished iPhone is of deze echt zo goed als nieuw zijn. Het antwoord is ja. Refurbished iPhones ondergaan een grondige inspectie en reparatie voordat ze weer op de markt komen. Technici vervangen versleten of beschadigde onderdelen en testen uitgebreid alle functies. Bovendien bieden wij bij Used Products Beverwijk verschillende gradaties aan:

 • Als Nieuw: Deze iPhones verkeren in topconditie en vertonen vrijwel geen gebruikssporen. Ze zijn grondig gecontroleerd en opgeknapt, zodat ze eruitzien en functioneren als een nieuw toestel.

 • Licht Gebruikt: In deze categorie vindt u iPhones met minimale gebruikssporen. Ze zijn nog steeds in uitstekende staat en presteren optimaal. Deze toestellen zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar een compromis tussen kwaliteit en prijs.

 • Zichtbaar Gebruikt: Als u vooral geïnteresseerd bent in de functionaliteit van een iPhone en minder geeft om cosmetische details, dan zijn de iPhones in deze categorie een goede keuze. Ze vertonen meer gebruikssporen, zoals krassen of deuken, maar werken nog steeds naar behoren.

Hopelijk heeft u nu een beter inzicht in wat een refurbished iPhone inhoudt. Hier zijn nogmaals de voordelen en nadelen op een rijtje:

Voordelen van een Refurbished iPhone:

 • Goedkoper dan een nieuwe iPhone.
 • Duurzaam.
 • Kwaliteit wordt altijd gecontroleerd.
 • Garantie op elk product.

Nadelen van een Refurbished iPhone:

 • Mogelijke slijtage: Hoewel refurbished iPhones grondig worden gecontroleerd, kunnen ze nog steeds tekenen van slijtage vertonen, zoals lichte krassen of deuken.
 • Ouder model: Refurbished iPhones zijn meestal ouder dan de nieuwste modellen, dus u mist mogelijk enkele van de nieuwste functies.

Refurbished iPhone kopen bij Used Products Beverwijk

U kunt bij Used Products Beverwijk ook een refurbished iPhone kopen. Onze winkel biedt een breed scala aan gerenoveerde iPhones die niet alleen vriendelijk zijn voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Elk toestel wordt zorgvuldig gecontroleerd en opgeknapt door onze experts, en ze worden geleverd met garantie, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

Raden wij het aan om een refurbished iPhone te kopen

Ja, we geloven dat het aanschaffen van een refurbished iPhone wellicht de beste keuze is als je overweegt een iPhone te kopen. Je bespaart namelijk gewoon veel geld, en hiermee kun je natuurlijk veel betere dingen aanschaffen. Bovendien draag je bij aan de verduurzaming van de wereld, en dat is precies waar Used Products voor staat. Ben je nu nieuwsgierig geworden naar een refurbished iPhone? Klik dan hier om ons assortiment aan iPhones te bekijken.

Contactgegevens Used Products Beverwijk

 • Adres: Breestraat 164, 1941EN, Beverwijk
 • Telefoon: 0251-213130
 • E-mail: [email protected]
 • WhatsApp: 0251-213130

Openingstijden:

 • Maandag: 13:00-18:00
 • Dinsdag/vrijdag: 10:00-18:00
 • Zaterdag: 10:00 - 17:00
 • Zondag: gesloten